teisipäev, august 08, 2006

Kes tahab saada miljonäriks

Võimalus, et ma koolieksamist läbi saaks, oli umbes täpselt kolm sajast. No tuli üks neist ülejäänud 97-st variandist. Õppesõidul saan ma nimelt pidevalt riielda, et tahan ristmikul läbi lasta ka neid autosid, mis silmapiirilt vaevu vaevu paistma hakkavad ja võivad samahästi ka miraaž olla. No eksamil ma seda viga enam ei teinud, hoopis keerasin ühele autole ette...
Aga on vähemalt üks inimene, kes rõõmustab selle üle, et ma läbi kukkusin. Ja see on minu lihane vend, kes on oma tulevikuplaanidesse kuldtähtedega kirjutanud, et kui minust saab miljonär (ja selles ei kahtle ometi ju keegi), siis asub tema minu isikliku autojuhina tööle. Kui ma load saaks, siis võtaks talt ju ametikoha. Muide, minu tulevases miljonärimajapidamises on veel paar vaba kohta (vabad on koka, koristaja, aedniku, kolmikuhoidja ning miljonärist abikaasa koht). Kõigil soovijatel saata pildiga cv!

3 kommentaari:

  1. Mina võin kolmikuhoidjaks hakata.

    VastaKustuta
  2. Kui ma juhuslikult sel aastal lube ei saa(tõenäosus on ehk 1 100-st), siis oleksin nõus kokaks tulema. CV-sse on näidata 2006 aasta Grillipapa tiitel ja esinemine ETV suvehommikusaates "Värskelt õhus"

    VastaKustuta
  3. Ja loomulikult oleksin ma sellele miljonärist abikaasale hea äi!

    VastaKustuta