reede, aprill 22, 2011

Munadepühad

Teate, munadepühade ajal muutuvad alati defitsiidiks kaks artiklit - valged munad ja sibulakoored.
Minul isiklikult pole valgete munade hankimisega mitmel viimasel aastal mingit muret olnud, küll aga pole mul kunagi piisavas koguses sibulakoori, et mune ilusasti kirjuks värvida.  Praegu ka leidsin sahvrist tervelt 5 imepisikest sibulat (millest ühe pidin ära viskama, kuna see hallitas), mille pealt kraapisin ma kokku nelja muna jagu koori. Praegu munad podisevad potis. Ei tea kas saavad kerge vine peale või jäävad täitsa valgeks.... Peaks mingi alternatiivse munade värvimise meetodi välja otsima (igatsugu lakid ja poevärvid mulle ülearu ei imponeeri, need munad ei tundu hiljem üldse söödavad). Mõtleme, mida mul kodus palju on.... Vorsti, kasemahla, leiba ja külmutatud herneid - ükski neist ei kuulu tunnustatud munavärvijate asjade hulka....

1 kommentaar:

  1. Tere, Pille

    Lugesime Sinu lahedat blogi. Sa kirjutad hästi, sulg jookseb ja mõtted on head! Käivitasime hiljuti projekti nimega Tekster just kirjutada armastavatele inimestele.

    Lisaks on see hea teenimise võimalus, sest iga lugemine toob kirjutajale raha!

    Otsime värskeid mõtteid ja säravaid kirjutajaid! Tule meile autoriks! Just Sina sobid! Loo oma konto, sisesta lugusid ja pane need raha teenima! Meie toimetaja aitab Sind tekstide lihvimisel.

    Väikestest summadest saavad lõpuks suured...! :)

    Kohustusi pole, Sa oled kirjutamisel sõltumatu – tunne vaid rõõmu oma loomingust!

    Meeldiva kohtumiseni,

    Portaali Tekster meeskonna nimel

    Monika Gerne

    P.S. Meie aadress: eesti.tekster.eu

    Lisaküsimuste puhul uuri linki „KKK“ või saada e-kiri: abi@tekster.eu

    VastaKustuta