neljapäev, september 06, 2007

Kümme asja, mida kinkida.

Kunagi sai kergemeelselt lubatud, et panen üles pika kingisoovide nimekirja, et kõik oleks rahul ja õnnelikud. Muidu jälle hakkate muremõtteis pead vangutama ning ohkama, et mida küll Pillekesele kinkida, tal on ju kõik olemas. Ärge muretsege!
Siin on nimekiri "Kümme asja, mida Pillele sünnipäevaks kinkida vol 2:

1) Kõige rohkem sooviks ma endale autot, suvilat ja maja. No eks valige üks välja ja kinkige kamba peale. Kusjuures see lahendaks kõik teie kingimured mingi 30-ks aastaks vähemalt. Maksate aga iga aasta laenu tagasi ja sünnipäevakingitus on olemas :D

2) Kuna mul on umbes miljon kodutut pilti, siis võib mulle täiesti nõrkemiseni albumeid kinkida. Mulle meeldivad sellised, kuhu saab memosid ka kirjutada sisse. Mul on vilets mäluke.

3) Kui te midagi graveerida tahate (ikka ju juubel jälle), siis võite kinkida kella. Käekella. Minu eelmine purunes ohtrateks kildudeks suve algul ja alates sellest ajast olen elanud uskumatus ajatuses. Muide, mulle meeldivad sellised veidrad kellad. No kus numbrid on vales järjekorras ja mis on veidra kujuga loomulikult ka.

4) Kui tahate midagi praktilist kinkida, siis minu Snoopyga käekott hakkab lagunema vaikselt ja ega ta mu asjaliku ametnikustiiliga enam eriti hästi sobi ka. Nii et ilus aga pika õlasangaga küllaltki suur käekott kuluks marjaks ära. Ja mulle endiselt meeldivad väikese kiiksuga kotid. Sellised märsitüüpi :P

5) Kuna autot te mulle kinkida ei taha, siis tahan jalgratast (ja see, et mul on sügisel sünnipäev pole vabandus). Sellise mõnusa peenekummilise, korviga, naiste lõikega, imeilusa jalgratta fond on päris hea valik.

6) Kui juba jalgratastele jutt läks, siis selline väike signaalpasun oleks kindlasti väga armas.

7) Huvitav, kas mul kunagi on olnud mõni 10 punktiline nimekiri, kus 7. punkti taga oleks midagi? See on miski maagiline seitse. Blokeerib mõtted ära. Hetkega.

8) Mis puutub minu suurde armastusse matkatarvete vastu, siis täiesti puudulik on see magamismati koha pealt. Mul on suur igatsus saada sellist magamismatti nagu on Jaanika emal - imepisikeseks kokkukäivat. (hea, et ma ei tea, palju selline maksab :P)

9) Mis mul veel matkavarustusest puudu on, on loetletud siin.

10) Aga tegelikult meeldivad mulle üllatused kõige rohkem! Sellisied väiksed armsad isiklikud asjad. Ainult mulle!

Kui tekkis küsimusi, olen nõus lahkelt vastama. Ja kui mul peaks tekkima veel soove, siis täiendan nimekirja.
kingid

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar