pühapäev, mai 29, 2005

Colgate maailma suurim naeratus

8,5 cm tehke järgi.


(Aga muidu võiks muidugi veel pulmadest sõna või paar rääkida. Tõsi ta ju on, et minu suure naeratuse kõrval tuhmub nii mõnigi sündmus, aga paar eredamat hetke on siiski nagu meelde ka jäänud või nii. Näiteks see unustamatu laulatus ses looduskaunis kohas ja Taneli naturaalalternatiivsed sõrmused (no päris sõrmused ju nagu korralikus seebiloos tulid hilinemisega). Igatahes mafiosniku bossi tütar ja tema rivaalitseva narkomaffia perekonna poeg said ilusti paari pandud (ilma suurema verevalamiseta).
Pulmapidu ülitore, viina viiskümmend vaati. Ja oh neid nalju ja mänge ja puusaringe ja vett, palju sooja vett. Ja loomulikult võitsid paremad ja tugevamad ja ilusamad e siis peigmehe võistkond. Looomulikult ei saa mainimata jätta ka aktiivse pitsati aktiivset tegevust. Siiamaani võib strateegilistest kohtadest huulepulgajälgi leida ;).
Ja laulda sai ka. Ma ei mäletagi, millal viimati korralikult lauldud sai. (Ja see on iseenesest ärmiselt halb näitaja. Üks kahest, kas väga vilets mälu või lauldakse ilmselgelt liiga vähe).
Ommikul oli päris tore vaadata kuidas inimesed endale magamiskohti olid valinud. Minu kõrvalt madratsihunnikust ei tahtnud keegi midagi, juu ma siis mõjusin nii hirmutavalt, urisesin läbi une või midagi sellist.
Hommikul ärgates kuulsin jälle vana tuttavat heli - rongid. Aga tuli välja, et hoopis äike. Mõnus hommikusöök terrassil, taustaks paduvihm, välgusähvatused ja kõuekõmin!!! Ahh, miski ei saaks olla toredam (no tegelikult saaks küll, aga see pole antud hetkel oluline). Ja ommikune kaardipõrgu... Ilmselgelt mul arrrrmastuses ei vea :D))*

* Selle kui ebaolulise ja kõrvalise osa võite ka lugemata jätta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar