esmaspäev, jaanuar 04, 2010

Suur horoskoop 2010 aastaks!

Aasta alguses on popp ja noortepärane koostada põnevaid ennustusi ja horoskoope. No selliseid, mis panevad paika kogu sinu tulevase aasta.
Erinevaid horoskope on nii hirmus palju ja need on kõik nii erinevad, et ei teagi kohe mida uskuda. Et teid sellest kimbatusest päästa, otsustasin ka pisut pendlit vibutada ning koostada ainsa ja õige horoskoobi. Kõik Mangid ja Pauksonid ja muud säärased ennustajad kahvatuvad minu kõrval. Siit tulebki the ultimate horoskoop!

Jäär - 2010 aasta on sinu jaoks täis üllatusi. Kõigepealt avastad üllatusega, et uus aasta on täpselt samasugune kui eelmine aasta (hoolimata sinu suurtest ootustest). Siis selgub üllatuslikult, et sinu kallim ongi kõige kallim ja paremat enam tahta ei või (juhul kui sul polegi praegu kallimat, siis selgub, et ka odavam kärab päris heaste). Ja omale üllatuseks selgub, et sa ei tahagi paremat. Üllatuslikult avastad ka riiulinurgast ühe hoiupõrsa, mis on triiki sente täis. Nagu maast leitud raha. Võid omale selle eest kommi osta (kas mu lahkus ei üllata sind?). Igastahes ükskõik mida sa ka sel aastal ei teeks, ikka avastad sa üllatusega mõne uue ja huvitava külje sellel. Aasta lõpus avastad üllatusega, et igatsugu horoskoope ikka uskuda ei tasu.

nn - Its party time! Tõesti. Äsja alanud aasta võib pühalikult ristida pidude aastaks. Nii palju kui sel aastal, pole sa kunagi varem pidutsenud. Kõik sünnipäevad, tähtpäevad, nimepäevad, riigipühad ja muud vähegi tähistamist väärivad asjad saavad suurejooneliselt tähistatud. Ja kui pole enam ühtegi põhjust, miks pidu korraldada, siis hakkad tähistama näiteks bensiinihinna muutusi. Oled piisavalt andekas põhjuse leidmiseks, ega pidu siis pidamata jää. Suures pidude keerises elavneb sinu sotsiaalne elu märgatavalt, ning kes teab, ehk leiad end mõnel õhtul koos nägusa paarilisega jalga keerutamas. No mõne sellisega, kellega pikemaks ajaks kokku jääda. Aga hoiatan, sellel pidutsemisel on ka oma varjukülg. Kuna pidu kestab poole ööni, siis kipud tööle hiljaks jääma. Vaata, et sind lahti ei lastaks. Ja raha sulab kah käte vahel ära.

Kaksikud - Kahetuhande kümnes aasta on teatavasti tiigri aasta. Ja sinu aasta, kallis kaksik, tuleb täpselt nagu tiigri kasukas - mustad ja kollased triibud vaheldumisi. Aasta algab tiigri musta ninaga (uue aasta masendus, katteta lubadused, tume tulevik ees terendamas), sellele järgneb kuldne veebruar (tärkavad uued lootused), tume märts (kevadväsimus), kollane aprill (värske armastus), must mai (pettumus ja peataolek), kollane juuni (lotovõit ja šaslõkiuputus), must juuli (vihm puhkuse ajal), oranž august (põhjendamatu optimism ja eufooria), sünge september (tunned koolilastele mõttes kaasa), hele oktoober (positiivne üllatus), must november (jõulumasendus algab varakult) ja imekaunis kuldne aastalõpp täis uusi lootusi, õnnetunnet, armastust ja nunnusid kassi- ja koerabeebipildikesi.

Vähk - Sinu värv 2010 aastaks on punane. See lihtsalt sobib sinu õhetavate põskedega kokku. No inimene, kes aasta jooksul nii paljudesse äpardustesse ja piinlikkesse situatsioonidesse juhtub lihtsalt paratamatult kipub punastama. Aga pane tähele - iga ämber kuhu sa astud tuleb üles korjata, siis on kuhu sügisel seeni korjata või kui katus läbi laskma hakkab, siis saab ämbri alla panna. Aga ära muretse, kuigi tundub, et elu teeb aegajalt vähikäiku, siis midagi väga hullu karta pole - potti sind ei pisteta. Sellise optimistliku noodiga lõpetamegi.

Lõvi - Sina juba end mingist lihtlabase triibulise kassi aastast end loksutada ei lase ja kui keegi tuleb kobisema, siis sa korra möirhatad talle näkku, tõmbad keelega üle nina ja lebotad edasi. Sinus on koos nii loomade kuningas kui looduse kroon, mis tähendab, et sa oled ikkagi kõigist ülem. Ja sa oled sellest äärmiselt teadlik. Rabelemine on mömmidele, teatad sa ja ootad stoilise rahuga, et gasell sulle ise suhu jookseks. Ja nii uskumatu kui see ka pole, siis neid gaselle, kes end ise lõunasöögiks pakkuma tulevad, on uuel aastal küll ja rohkem.

Neitsi - Neitsid on teatavasti toredad ja töökad inimesed. Sel aastal on nad aga kohe eriti töökad. Kui tarkustera "tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus" tõesti kehtib, siis peaks sind aasta lõpus ootama selline kohutav hunnik armastust, et sellest jätkuks kogu Austraalia elanikkonnale kolmeks aastaks ja jääks pisut tagavarakski. Jah, terve aasta rabad sa homikust õhtuni tööd teha. Ja kui sul saabub puhkuse aeg, siis töötad sa lihtsalt teisel rindel edasi. Puhata ja mängida sa sel aastal ei taipa. Majanduslikus mõttes on see muidugi tulus aasta, aga sotsiaalne külg kannatab kõvasti.

Kaalud - Arvasid, et sinu elul pole seni suurt viga olnudki? Et on nagu päris hästi läinud? Sa ei tea, mis hästi minema tähendab. Veel. Aasta lõpuks aga juba tead. 2010 aasta tõotab tulla lihtsalt imetabane. Armastuses veab ja oh üllatust, kõikide reeglite vastaselt veab kaardimängus ka. Raha voolab kõlinal ustest ja akendest sisse. Päkapikk toob sussi sisse kommi. Palka tõstetakse ja töökoormust võetakse vähemaks. Kortsud silenevad ja üleliigsed pekid sulavad. Kõik millest unistanud oled täitub ja millest unistada julenud pole, see täitub ka.

Skorpion - Skorpioni ootavad ees teravad elamused. Mürgistest inimestest tasub eemale hoida. On oht, et ülemus võib teid pihtide vahele võtta, aga ei tasu sõrgu vastu ajada, vaid kasvatada endale selga kõva koorik. Aga samas on suur tõenäosus, et teid võib susata amori (või amburi) nool. Ära muretse, see pole sugugi nii valus, kui võiks arvata. Ja kui sa nüüd arvad, et ma väidan, et su uus aasta saab olema igav kui liivakõrb, siis eksid sa rängalt. Pigem on tegu üsna põneva klibukõrbega. Kus on üks kuubik... ja redel...

Ambur - Aasta 2010 on sinu jaoks pöörete aasta. Ükskõik mida sa ka siiamaani poleks teinud, kõik võtab uue pöörde ja liigub edasi hoopis teises suunas. Kas see on hea või halb? Oleneb kuidas sul siiamaani läinud on. Kui oled elanud suures külluses, siis ilmselt hakkab asi nüüd pöördvõrdeliselt allamäge minema (või saavutad ulmelised elutingimused). Ametialaselt tähendab see kas töökoha vahetust või tööülesannete muutumist. Suhete seisukohalt, aga kas võtab teie kerge flirt selle "erilise sõbraga" tõsisema suuna, või hoopis uue suuna kellegi teise poole. Samaks ei jää sel pöördelisel (et mitte öelda pöörasel) aastal küll mitte üks asi.

Kaljukits - Uus aasta tuleb sinu jaoks kirev kui karusell. Palju uusi tuttavaid, põnevaid kohtumisi, üllatavaid sündmusi, nutt ja naer vaheldumisi. Palju reisimisi. Sealjuures annab lootust soojale maale pääseda. Isiklikus elus toimub samasugune bakhanaal. Ükskõik, mis ei toimuks, kõik on täis kirge ja tuld. Vaiksel leegil ei põle siin miski. Tuleb ainult tähelepanelik olla, et see suur tiirutamine ja karussellitamine südant pahaks ei aja. Aastalõpuks oled suurest trallitamisest täitsa läbi ja tahad ainult rahu ja vaikust. P.S Vaata ette, et keegi sulle sarvi ei teeks või veel hullem, su sarvi endale trofeeks ei võtaks.

Veevalaja - Kui su eelmine aasta läks sisuliselt vett vedama, siis sel aastal pole elu sugugi nii nutune. Sel ajal kui paljudel teistel on MASU on sul juba kopsakas KOSU. Ükskõik on see siis ootamatu pärandus, lotovõit, kartulipõllult leitud rahapada või suur palgatõus, igastahes paraneb sinu majanduslik seisukord hüppeliselt. Teivashüppeliselt lausa. Hoiupõrsas nurgas lõhkeb ja kulda voolab laviinidena. Aasta lõpuks avastad end piilupardi onu Roberti moodi rahas suplemas.
Ole ainult ettevaatlik. Raha lõhna peale ujub igasuguseid külje alla.
Muide, pst, kas laenu teed?

Kalad - Ees ootab Armastuse aasta. Üsna aasta alguses armud sa kõrvuni ära. Ei, mitte kõrvuni. Ikka täitsa üle pea. Isegi kui sul oleks nii pikad kõrva kui jänesel, siis ei paistaks kõrvade tipudki suure armastuse alt välja. Kevad toob endaga kaasa uue armumise. Lilled õitsevad ja liblikad lendavad ja sina oled nii õnnelik nii õnnelik. See kõik on aga tühi asi selle armuleegi kõrval, mille suvekuumus sinus sütitab. Leegitsed täiel rinnal (ole ettevaatlik, kipud ka teisi sütitama). Sügise vihmad küll summutavad need leegid, kuid tuhast tärkab fööniksina uus armastus, mis talvekülmade saabudes sinu südame külge kinni jääb kui keel pakaselise ilmaga posti külge. Kuna sa oled pidevalt armuuimas, siis tuleb tõdeda, et kõik muud eluvaldkonnad kannatavad selle all. Eriti kokakunst. Aga vähemalt soolatootjad saavad piraka kasumi.

Vot see oligi ülim ennustus!

Kui sulle ei meeldi, mis siin kirjas on, või mingil müsteerilisel põhjusel see täide ei lähe, siis paluks mind mitte süüdistada. Mina olen kõigest sõnumitooja. See kõik on kirjas seapõrnas, kristallkuulis ja taevatähtedel.

P.S Ühtegi horoskoopi pole koostatud mõnda konkreetset üksikisikut silmas pidades. Kui just ühe tähemärgi puhul. Võite ise arvata millise puhul.

7 kommentaari:

  1. Ometi üks kindel plaan, millest lähtuda.

    VastaKustuta
  2. Ei osanud arvatagi, et keegi võib tiigri triipude koha pealt nii spets olla. Hämmastav!

    VastaKustuta
  3. oo, te ei kujuta üldse ettegi, mille kõige koha pealt ma nii spets olla võin :D

    VastaKustuta
  4. Muhhahhhaaaaaaaa :)
    Mulle sobib :)
    Kohe hakkan oma versiooni välja haudlema....

    VastaKustuta
  5. No eks me siis detsembris vaatame, kuidas läks :)

    VastaKustuta
  6. Hah! Uskumatu :D Sõnn, nagu ma olen... ei saa enam rohkem täppi minna. Täpselt nii ongi, nagu seal kirjas... juhuste tahtel...

    VastaKustuta