pühapäev, jaanuar 17, 2010

MK etapi teine päev

Käisin täna jälle suusatamas. Ah, et ei usu minusugusest laiskvorstist seda? Nojah, alati on tõesti võimalus, et panin suusariided selga, haarasin suusad kaenlasse, läksin karjamaale, peitsin suusad põõsasse, hiilisin teist teed pidi baari. Tunnikese pärast hiilisin karjamaale tagasi, otsisin suusad üles, autentsema väljanägemise saavutamise huvides püherdasin natuke lumes ja tulin koju tagasi kui õige mees.

Muide, seal karjamaal oli tunduvalt parem suusatada kui metsas. Kui eile tuli mul iga natukese aja tagant pisut tagurdada, et okste küljest müts tagasi nõuda, siis ka täna tuli aegajalt tagurpidikäik sisse panna ja tagurdada. Seekord suusakepi järele. Eile nimelt õnnestus mul ühe viikingiaegse suusakepi rihm ära lõhkuda ja nii kippuski see käest ära lipsama ja lumme kinni jääma.

Muide, minu võhiklikule pilgule tundus, et vahepeal tuli mul suusatamine pea-aegu välja (seda juhul kui polnud parasjagu tõus, langus, kurv ega vastutuul).

1 kommentaar:

  1. Haanjas on nad suuskade põõsasse peita ja kõrtsu hiilida soovijatele asja eriti lihtsaks teinud - suusaraja kõrval on kõrts :)

    VastaKustuta