pühapäev, august 16, 2020

Hitihoiatus

Lasteraamatute taevasse on tõusmas uus Täpikesekujuline täht. Jah, tõesti. Varsti võib hästivarustatud raamatupoodide uudiskirjanduse lettidelt leida tema teose "Riidekapimaa", mida hetkel köögilaua taga suure püüdlikkusega kajakasulega maalitakse. Lisaks puistatakse peale sädelust ja puha.

Õrritajaks teile raamatu esimene lehekülg:


5 kommentaari:

  1. Paraku püksid ...:)
    no kas saab suuremat pettumust olla :)


    huvitav, kas kõikidel lastel on riidekapis elu. Meil õega oli riidekapis terve maailm, kus juhtusid imetabased seiklused. Ju seepärast, et meil õnneks seal pükse polnud :)

    aga võtan raamatupoodi sappa :)

    VastaKustuta
  2. riidekapi lood on ägedad :)

    Ma mäletan kui ma oma õega riidekapis istusin ja viinerite ettetellimispoodi mängisime ja sukapükse viinerikettideks sõlmisime... Ema polnud üldse rõõmus kui jälle avastas et kõigil sukkpükstel sõlmed sees.

    VastaKustuta
  3. Mina olen jällegi elanud teadmatuses, et kapis on peidus ka lood, mitte ainult sokid ja püksid (paraku). Ma ei mõista kuidas see rikkalik maailm minust mööda on läinud.

    VastaKustuta
  4. Mina jälle mõtlen, et kui ta sul kõike nii õigesti kirjutab, mida tal siis koolis veel üldse teha on:P Jutt ise on ka äge muidugi:)

    VastaKustuta
  5. No õigekirja osas küsis ta küll iga tähe osas täpsustusi, et kas on nõrk või tugev ja et kas üks või kaks. Koolis on tegemist küllaga.

    VastaKustuta