esmaspäev, jaanuar 29, 2007

Internetist ja blogeerimisest

Kodus. Ei, lubage ma parandan. Internetiseeritud kodus! Ei, te ei saanud vist ikka korralikult aru, mida ma mõtlesin. Las ma rõhutan. Mul on kodus INTERNET. See on peaaegu sama kui öelda, et meile pandi lõpuks elekter sisse või et lõpuks on lõppenud kolme aasta pikkune paast ning söögitoas on serveeritud rikkalik eine. Igatahes nüüd on Saaremaa ainus seni internetiseerimata kohake ka maailmakaardile kantud.

Aga nagu teada, ma olen sõltlane. Mitte niiväga interneti kui blogisõltlane. Kõige rohkem sõltun ma sellest samast siin. Mulle meeldib kirjutada. Hülgemöla valdavalt. aga samas olen ma sõltuvuses ka umbes 40-st muust blogist, mida ma loen. Blogide lugemine on parim vabandus mitte asjalik olemiseks. No ma ütlen, et loen vaid blogid ära ja siis hakkan asjalikuks. Ehee!

Aga kodus on hea. Süüa nad siin mulle küll ei anna, aga seekord on mulle vähemalt voodi eraldanud (tõsi selle voodi leidmiseks tuli korraldada arheoloogilised kaevamised. Mitmed ladestud (valdavalt puuvillased) olid kerkinud selle peale. A väike labidatöö ja voodi oligi vaba.
Ja suur tänu Laisikule, kes Gotfriedi juhatusel mind saare peale tõi. Ja noomitus Mpsile, kes pool mu jäätist ära sõi! ma oleks äärepealt nälga jäänud nii.

3 kommentaari:

  1. pole tänu väärt, teinekordki tirin Sind võimalusel muda juurest ära :oD

    Gotfried on üldiselt väga hea kaardilugeja.. ei räägi liiga palju ja ei räägi tema ka liiga vähe ;o)

    VastaKustuta
  2. Siiski-siiski on Saaremaal veel internetiseerimata kohti, nagu nt Sõrve poolsaarel ja Mustjala vallas tean ka vähemalt ühte kohta. Ilmselt peab ootama, mil internet läbi elektrivõrgu liikuma hakkab, nagu lubatakse.

    VastaKustuta
  3. Just lugesin Tele 2 ajakirjast, et on mingi selline jublakas, mille abil saab netti igal pool, kus on Tele 2 levi.

    VastaKustuta