teisipäev, mai 30, 2006

Seletamatu küüslaugu fenomen...

Hommikusöögiks sõin täna leiba küüslaugu-kohupiima määrdega .
Lõunasöögiks sai söödud küüslaugu-ürdi kartuleid.
Nüüd mõtlen, et kas mitte ei peaks õhtuooteks paar küüslaugu küünt põske pistma. No niisama, et midagi närida oleks, kuni küüslauguhautis potis podiseb.

Nüüd te kindlasti imestate, et mis sellele Pillele sisse on läinud, et ta küüslauku sööma on hakanud. Imestan minagi. Tegin siin piskese analüüsi ja kõik, mis ma suutsin välja mõelda, on järgmised variandid:

Aaa - Pille kõrvu on ulatunud kuuldused, et ööl vastu viimast maikuu päeva, kui taevas on õbluke noorkuu (16% täiskuust) liigub Tartus tavalisest enam vampiire ringi. Pille aga kardab neid paaniliselt! Lisaks küüslaugu söömisele määrib ta sellega kokku kõik uksed ja aknad ning ülejäänud korteri piserdab üle küüslaugust pressitud eriti aktiivse vedelikuga

Bee - Pille üritab vanarahva tarkusest õpetust võtta ja hästi palju küüslauku süües vältida haigestumist. Mitte, et teda miski nakkusoht ähvardaks. Ei, ta teeb seda puht profülaktilises mõttes. Kunagi ei või teada mil mõni tuvi su läheduses aevastama juhtub!!!

Cee - Pille on otsustanud erakuks hakata, aga kuna ta ei viitsi kuhugi kõrgele mägikoopasse ronida, siis üritab ta end inimkonnast eraldada lihtsaimal moel - nimelt väljakannatamatu haisu tõttu eemaldub ühiskond hoopis Pillest ja viimane ei pea lillegi liigutama (kui te just küüslauku lilleks ei nimeta).

Dee - Pille üritab eemale peletada igasugu reklaamiagente ja müügimehi (jep, nad on mind avastanud. Täna ommikul üks jälle käis oma kaupa pakkumas). Nagu ma oleks mõni maksujõuline klient...

Eee - eee, mina ka ei tea, lihtsalt juhtus nii, et küüslauk iga toidu sisse sattus... enam nii ei tee...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar