esmaspäev, juuni 06, 2005

ELUS (uskuge või mitte)

Selle metsa taga
ei ole mets on
soooo tantsime koooos.
Takuse särgiga mees
on pikal sirgel teel
oi-oi-oi-oi


Käes on matka 3. päev. Vähemalt kalender arvab nii. Matkalised arvavad, et no 3. nädal vähemalt. Lihtsalt niiiiiiii palju on juhtunud. Gotfried muutub iga päevaga järjest armsamaks. Õlad ei olegi enam niiiiiii valusad. Jalad ei valuta kah enam (saate aru, ma üritan end veenda).
Meiega liitus veel üks müsteeriline M. Me siin arutlesime, et kui kaua peaks me matkama, et kogu gäng jõuaks matkale. Millal sa Mps sealt Norrast tagasi tulidki? 21? Päris pikaks venib. Või teed enne Norrat eelsoojenduse siin kauni Ahja jõe ääres? Igatahes võiks matkaselle lisandada küll. No kasvõi neidki, keda sääskedele või koertele sööta.
Tegelt on meil toit otsas. Maarish leevendas veidi meie nälga, aga praegu küpsetame küll juba lõkkel Liina sokke. Joogiks on maasikamaitseline Ahja vesi.
Aga muide, siin on huvitav, palju toredaid tegelasi. Ei oska kohe validagi. Ommikul Taevaskojas neitsikoopa noormees oli parasjagu dushi all ja seetõttu otsustasin hoopis metshaldjad oma helesiniste sokkide ja äärmiselt vallatu pluusiga ära võluda. Ma arvan, et see isegi õnnestus. Igatahes on täna öösel plaanis tantsuõhtu ümber lõkke ja metshaldjad, kuuldes, et dresscode olevat harilik nõiatantsule kohane alastus, lubasid kah kohale ilmuda. Nad sobivad meie seltskonda hästi. No mõelge ise. 3 nädalat ilma kammi ja peeglita --> me oleme METSIKUD.

P.S. Tänan oma eelmist sideoperaatorit, kuid säästuoperaator pakub odavamat teenust ja uskuge või mitte, siin metsade rüpes, kesk ürgset loodust mõistad sa, et raha on elus kõige olulisem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar