neljapäev, august 25, 2022

võõramaised sünnipäevakombed

 Mäletate, kiitlesin, et tegin Täpikesele sünnipäevaks pommikujulise piñata. Loomulikult meeldis lastele idee kommivihmast ja sain kiiresti paar uut tellimust. Nikerdasin ikka mitu head õhtut nende kallal, aga endiselt on tehnoloogia vilets. Sel korral olid ka üleelusuurused.

Aga siin nad on:


See pontsakas poiss peaks olema Harry Potter. Selle asemel, et sulnist kommivihma puistata eraldus temal hoopis skalp ja ülejäänud kukkus koos kommidega potsti alla.


Siin on näha üht väga vaimuvaest lahendus. Tegu oli diskoteemalise sünnipäevaga, nii et õige oleks olnud üldse peeglipalli-piñata teha, aga materjalide puuduse tõttu tuli leppida lihtsalt vanuse visualiseerimisega. Ka siin oli nõrgimaks kohaks kinnitus.

Järgmisel korral üritan paremini ja ükspäev hakkavad nad nagu kord ja kohus tööle.
Mitte et ma kavatseks mingit suuremat sorti piñatade tootmist rajada. Mul on nendega seoses kahetised tunded. Esiteks pole üldse patriootlik sellist väljamaa värki propageerida - peaaegu sama hull kui Halloween. Teiseks, eks see üks suur prahi tootmine ole - teha mitu päeva midagi selleks, et see siis minutiga ära lõhutaks. 
Samas lastele meeldib ja mul on juba paar tellimust ootel. Tõruke ütles, et see on "fun" ja ta tahab ka - minecrafti muruklotsi-kujulist. Ei tohiks liiga suur väljakutse olla.



4 kommentaari:

  1. Mu lemmikkolleeg teeb piñatasid kingakarpidest! Ja mu lemmikhispaanlane ütles, et erinevalt piñata-peksjatest mehhiklastest on hispaanlsed tsiviliseeritumad - piñata allosas on rodu nööre (külaliste arv pluss sünnipäevalaps), mida sikutades see avaneb, ja muidugi on kõik nöörid peale selle, mis sünnipäevalapsele pihku torgatakse, ainult kaunistuseks 🙃
    Ma ise pole ühtegi ise teinud ja appi kui uhked sul need on!!!

    VastaKustuta
  2. Vinged jah! Aga mul on mingi kiiks, nii nagu ma ei saa lahti lõigata sünnipäevalapse fotoga torti, ei suudaks ma ka HP-d peksta. Kui katsetada mõne poliitkuga? Putiniga? laste puhul Kaariesega?? :) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Äkki see oli mitmemahlamöginat joonud crabbe või Goyle või veel hullem mõni surmasööja...

      Kustuta