teisipäev, august 05, 2008

miks aardekardid iial õigesse kohta ei vii

Aga kujutage nüüd ette, et te olete piraat, kes on just uskumatu varanduse omanikuks saanud. Hirmus seda kaotada, matate te selle maha. Loomulikult pimeduse varjus, suure tõenäosusega asustamata ja kaardistamata saarele. Te joonistate küll kaardi, et hiljem aare üles leida, aga kuna teie mõistus on rummist tuhmunud on teil kalduvus pisut ära eksida ja nii ongi kaardil asuv punane rist kirjega "kaeva siit" suhteliselt suvalise koha peal. Ja pealegi pole õigetel aardematjapiraatidel maa-ameti kaarti abiks.

Ühel piraadil siiski oli. Ja kuna see piraat on suhteliselt hea orienteeruja ja imetabase kunstiandega, siis suutis ta joonistada nii imelise kaardi, et varanduse leidmine oli lapsemäng. Ainus asi mis aaret kaevama läinud õnneotsija segadusse ajas oli see, et reaalses elus oli tunduvalt rohkem riste kui kaardil...ja neid tekkis uskumatu kiirusega juurde.

Muide kõik, mida ma eelmises postituses parmudest rääkisin sai teoks, lisaks veel miljon-triljon sääksu ka. Ma olen täiesti äranäritud. Aga muidu oli sünnipäevapidu bro!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar