reede, jaanuar 24, 2020

Minu abielu on üles ehitatud valedele!

Ma ei teagi mida nüüd teha. Kõik millesse olen uskunud, varises kokku nagu kaardimaja lüües minu senini rahuliku elu alustalad kõikuma! Millest selline draama? Las ma seletan.
No ma olen kõik see aeg teadnud, et Mps ei söö sisuliselt mitte midagi. Eriti mitte toite, kus on üle kolme komponendi sees. Ja kohe kindlasti põlatakse ära kui mõni neist komponentidest on tomat või juust või mingit sorti kaste. Minu lemmiktoidust lasanjest jääb ebasobivate osade eemaldamisel alles vaid makaronid hakklihaga. Teate kui raske on niimoodi igapäevast toitu välja mõelda...
No ja täna siis nägin teda poes ja kujutage ette, ta ostis endale lõunasöögiks just seda sama varem niivõrd põlatud lasanjet. Ise ostis! Vabatahtlikult (mitte ei söönud viisakuse pärast, endale hambad pikad kui Jänku-Jussil)! Ma küsin, et mida järgmiseks? Võibolla tuleb välja, et salaja sööb hautatud kaalikat ka! Või siis pugib pimeduse varjus hapukapsast! Tõesti, ma ei tea enam mida  uskuda võib!

Äkki ma nägin siiski und...

2 kommentaari:

  1. Sa ei näinud und, ma nägin teda söömas sedasama lasanjet ja hammas polnud üldse väga pikk ;) :D

    VastaKustuta
  2. Õnneks pole asi siiski lootusetu. Õhtusöögiks nõuti pitsat, millest veerand oli kaetud hea ja paremaga ja kolmveerand oli sisuliselt sai vorstiga.

    VastaKustuta