kolmapäev, jaanuar 04, 2017

HUA

Ja ongi uus aasta käes. See tuli võimsa tulevärgi saatel* meeldivas seltskonnas. Aasta 2017 on hoopis teist karva kui 2016. Palju valgem (jah, lumi tuli maha) ja paaaaaalju külmem. Kui 31. detsembril oli õues 8 kraadi sooja, siis täna oli -9 ja kui veel tuulekülm juurde arvata, siis umbes -30. Õues on kohutav tuul. Ulub teine ümber maja ja paneb minu paigaldatud soojustuse proovile. Kahju, et soojustus ikka veel poolik on... Elektriradiaator läks ka katki. Aga pole hullu. Olen külmemateski tingimusts elanud.
Lapsed ei lase end mingist burgaast häirida ja istuvad mul siin ahju ees ja mängivad legodega. Ehitavad praame. Juba on valminud praamid nimedega: Tandreas Troili, Hiiumaa, Haapsalu, Titanic ja Virtsu. Enamus praame saavad ühel või teisel õnnetul moel otsa. Vahel sõidavad jäämäele otsa, aga suurema tõenäosusega saavad välgutabamuse või lähevad lihtsalt kehvast ehituskvaliteedist tingituna põhja. Loodame, et poolakate praamid on vastupidavamad.

Mis siis veel? Alustasin uut aastat samade lubadustega, nagu ei tea mitut eelnevat. No ikka, et võtan loendamatu arvu kilosid alla. Äkki sel korral võtangi ;)



*Tõsi, see tulevärk oli kusagil kaugel, kus mind polnud.

5 kommentaari:

  1. Kohe näha, et saare lapsed - ehitavad legost praame ja mängivad nendega:) Mandriinimese jaoks täiesti tundmatu temaatika mängudes. Mina aga nägin sest sissekandest inspireerituna täna öösel unes, et me perega ei saanud üle Elva jõe, sest praam oli just piksega pihta saanud:D

    VastaKustuta
  2. Ei saa üle Elva jõest, hüva nõu nüüd kallim tõest! :D

    VastaKustuta
  3. Seepeale mu isa vend pakkus, et ta toob oma purjeka. Parem kui hüva nõu:D

    VastaKustuta