kolmapäev, mai 27, 2009

Kas teie kaotasite oma püksikud?

Paar nädalat tagasi ostsin omale mitu paari aluspesu. Soodukaga sai ja puha. Pakiti siis poes kõik ilusasti kilekotikesse ja mina õnneliku omanikuna jätkasin poodlemist. Järgmisena sattusin rimisse, kust ostsin kotitäie toidukraami. Hiljem kodus aga selgus, et lisaks tavapärasele maksmisele olin jootrahaks jätnud ka kilekoti nende samade püksikestega (ja liimipulgaga - oi ma kujutasin ette leidja nägu).
Kaotatud kraamist oli küll kahju, aga ega seepärast pea siis palja taguotsaga ringi käima, seega täna jälle poodi sattudes, ostsin omale uue portsu soodukaga aluspesu. Kurtsin oma kurba saatust ka õele, kes päris minult, et kas ma kassast oled küsinud? Mina, argpüks nagu ma olen, loomulikult ei olnud küsinud ja kinnitasin, et mina seda ei tee ka. Õde lahkelt teatas, et no ta küsib siis ise. Kuna meie tee taas Rimisse viis, siis leidiski kassa juures aset järgmine vestlus:
Õde: "Vabandage, ega siia pole eelmisel nädalal jäänud kotikest aluspesuga. Värskelt ostetuga."
Kassiir: "Oli vist jah mingi püksijutt. Oodake üks hetk."
Kassiir võtab telefoni ja helistab kellelegi. (Kuigi ma ei tea, miks ta helistama pidi, neiul oli väga kõlav ja selge hääl, see teine müüja oleks niisama ka teda kuulnud. Ülejäänud kassajärjekord vähemalt kuulis (võibolla ka mitte, aga mulle tundus nii)).
Kassiir (telefoni, muiates): "Kuule, kas siia jäi möödunud nädalal üks kott aluspesuga. Mhmh."
Hetk hiljem saabub järgmine müüja minu kotikesega ning pöördub õe poole: "Teie püksid?"
Mina: "Tegelikult minu."
Müüja vaatab mind kahtlevalt: "Kust poest te aluspüksid ostsite?"
Mina: "eee...noh, sealt Seppäläst" (isegi kui ma oleksin olnud võhivõõras ja oleks hea õnne peale küsinud, et äkki keegi on aluspesu ära kaotanud, isegi siis oleks ma samamoodi vastanud - koti peale oli ju nii kirjutatud).
Aga näikse, et müüjale seletusest piisas. Eriti kui ma veel mainisin, et seal peaks ka liimipulk olema. Nii et ma sain oma püksikesed tagasi.
Aga üpris piinlik-koomiline situatsioon.

Nüüd on mul igastahes niipalju uusi pesupükse, et ilmselt kuni pensionini pole vaja uusi muretseda ;P

Aga ega ma ainult endale nänni ostnud. Milli sai endale kah uue ilukilbi. Oi ta nüüd särab ja uhkeldab sellega.

3 kommentaari:

  1. Isa Mati
    Mis Milli ilukilp ka maksma läks? Meie omal on kilp küll alles,aga kinnitusklambrid katki ja kasutada teda ei saa.

    VastaKustuta
  2. just selliste asjade pärast on mul alati pagana hea meel, et on olemas suuremad ja julgemad ja targemad vanemad õed :)

    VastaKustuta