reede, jaanuar 09, 2009

Mang korraldab pulmi

Lugesin eile pooljuhuslikult Maalehest Mangi horoskoopi. See on põnev.

Lubati, et tuleb ilgelt hea aasta. Mind ootavat ees suur armastus, mis saabub koos kevadega ja oktoobris või detsembris on pulmad. (Olete kõik oodatud). Võimalik olla ka lapseootele jäämine

Mang ütleb selgelt ära, et enne 19. juulit pole mul mõtet puhkusele minna (ja lahendab seega ära probleemi, et millal puhata. Seega soovitab ta mul19. juulist kuni 19. augustini puhata. 20. augustist algavat Mangi andmeil aga minu jaoks aasta raskeim aeg (no ära üllata, peale pikka suvepuhkust tööle tulla on ikka raske)

Novembris kohta ütleb Mang, et tuleb nii endale kui lähedastele ilusate rõivaste ostmisega tegeleda, vihjates lähenevatele pulmadele.

No ma siis lugesin Mpsi horoskoobi ka igaks juhuks läbi, et kas talle ka pulmi lubatakse.

lubatakse!

Aga mind teevad pisut murelikuks kuupäevad. Nimelt on Mpsile antud karm käsk kevadistest armuseiklustest hoolimata juunis ära otsustada, kes on see õige ja soovitatavalt kooselu ka ametlikult vormistada. Aga minu pulmad pidid ju olema sügisel või isegi talvel, mitte aga suvel. Samas võivad Mangil ju kuud pisut segamini olla. Ta nimelt selgelt vihjab, et Mpsil avaneb suurepärane võimalus abielupartiiks rikka, tugeva ja ilusaga. No kas te teate mõnda rikkamat, tugevamat või ilusamat kui mina. Siin ei saa olla kahtluskti.

Muide pulmareisile soovitatakse minna alates 18. juulist (mulle sobib - mul on siis Mangi andmeil puhkus).

Nagu näha on Mangil kõik korraldatud. Kui ta nüüd veel ruumid rendiks ja muusikud ning toitlustamise korraldaks, siis võiks samahästi ka kutsed laiali saata.

9 kommentaari:

  1. Lugesin ka seda horoskoopi, mulle meeldis - loteriivõitu või ootamatut abieluettepanekut ennustati näiteks :p Ja 16. veebruari õhtul tuleb entusiasm :)Peaks sel õhtul VU-le külla minema, siis oleks huvitav vaadata, kuidas me mõlemad entusiasmiga täitume :D

    VastaKustuta
  2. Minul soovitas Mang abielluga juulis selle mehega, kellega sain tuttavaks aprillis-mais:)

    VastaKustuta
  3. jah Triin, parem abiellu juulis kui sügisel selle lolli mehega...

    VastaKustuta
  4. et siis novembri võite minu pulmadeks broneerida ;)

    VastaKustuta
  5. Mammu teatas täna, et kui ta suureks kasvab tuleb rohelise jopega poiss ja paneb talle abielusõrmuse sõrme. vot
    Mummi

    VastaKustuta
  6. hmm.. tundub, et peab hakkama kalendrisse märkmeid tegema, et igasse pulma ikka jõuaks..:)
    ja selline küsimus ka, et kas igaks pulmaks peab uue kleidi muretsema, või võib vähemalt üle ühe sama kleidiga käia? krdi kulukaks läheb.. :p
    ja kui me siiani oleme sünnipäevi ühendanud, ehk peaks ka pulmi ühendama ja mitu korraga tegema?
    njaa.. tõotab tegus aasta tulla:)

    tv

    VastaKustuta
  7. Pulmade ühendamine oleks ju muidu tore, aga kuna Mang näeb kõigile erinevatel kuudel pulmi ette, siis vist väga ei õnnestu.
    Kleidi osas... äkki peaks stiilipulmad olema... saaks vähemalt kaltsukast odavama riietuse otsida :P

    VastaKustuta
  8. Pulmade ühildamiseks tuleb abielluda kellegagi sõprusringkonnast. Siis saab kaks ühe hoobiga. Või siis ikkagi kogu gäng korraga. Olgugi, et pulmapäevad on erikuudes, siis ametlikult tehakse kõik kokkulepitud päeval (nagu sünnipäevadega). Siis pärast hea ka meeles pidada, et millal kellelgi pulmaaastapäev on.

    Stiilipulmad on muidugi iseenesest huvitav mõte. A kuna niikuinii kõik pulmad ühe korraga on, siis teeks stiiliks äkki pruut ja peigmees?

    VastaKustuta