kolmapäev, märts 07, 2007

Tappev loogika ja nooremate õdede ohtlikkusest

Eile Auras kuulsin pealt vestlust teemal sukkpüksid ja soe pesu. See oli asjalik ja hariv vestlus. Kõnelejateks olid kolm algklassiealist neiut. Lepime kokku, et nende nimed olid Filareta Dolcette, Sisandra ja Viive-Virhiinya (teate küll, need veidrate nimede ajastu õnnetud hinged). Igatahes leidis nende vahel aset järgmine vestlus:

Filareta Dolcette (naerdes): "....* olid sukkpüksid jalas!"
Sisandra (asudes kaitsepositsioonile): "Võib küll sukkpükse kanda. Minu vend näiteks kannab ka. Ta käib juba seitsmendas klassis!"
Viive-Virhiinya (õigustab innukalt): "jah võib küll!"
Sisandra: "Jah, ja sooja pesu kannab ta ka! Kui on külm."
Viive-Virhiinya (veelgi innukamalt): "Ja minu isa kannab ka sooja pesu! Jaa. Ta peab! Ta töötab õues. Kui õues on näiteks 1 kraad sooja ainult! Siis võib ka sooja pesu kanda. "
Sisandra (tapva loogikaga): "Muidugi. Vihmavarju võib ju ka kaasa võtta kui ei saja!"

Ärge nüüd minust valest aru saage. Mul pole sooja pesu vastu midagi. Võib kül kanda. Aga ma kujutasin ette, et kui see õrnas eas vend teada saaks kuidas tema väike õde tema isiklikust pesust räägib. Siis ma kardan oleks õekese päevad loetud. Või veel hullem kui mõni venna klassiõde oleks seal samas riietusruumis olnud... Kole kole. Ma ei taha teada, mille kõigega see oleks võinud resulteruda. Väikesed õed on ohtlikud!

* ma nime ei kuulnud, aga võib eeldada, et see oli mõni õnnetu Kellven, Kendris või Trenton

Nimed pärit siit

1 kommentaar:

  1. Aura riietusruumis võib ikka igasugu põnevaid asju teada saada, kui seal juhtuvad olema teatud vanuses neiud.

    VastaKustuta