esmaspäev, veebruar 26, 2007

Parasiidi Pille

- Mis sa teeksid kui võidaksid miljon krooni?
- Maksaks võlad ära.
- Aga ülejänud?
- Ülejäänud peavad ootama.


Mina miljonit võitnud pole. Isegi seda kuute ei saanud mina. Karjuv ebaõiglus iseenesest. Aga sellest hoolimata maksin täna kõik oma teadaolevad võlad ära. Õnneks pole ma eriti teadlik. Kui keegi veel leiab, et ma talle midagist võlgu olen, siis andku teada ja võtke ootejärjekorda. Teatan pidulikult, et taas on alanud kiirnuudlite ajajärk. Ja kuna mul enam raha pole, siis jään lootma kõikide lahkete inimeste peale ja kavatsen parasiteerida nii et silm ka ei pilgatu.
Ahjaa, hääl on mul ka müüa. Hakkab teine küll ära minema, aga paberi peal on kirjas, et ma võin ta anda kellele tahan. Väike mure on sellega seoses küll. Ma nimelt olen nii häbematult A-poliitiline, et mul pole õrna aimugi kellele seda anda. Aga ausalt, ma residerusin nüüd nädal aega teleka lähistel ja jõudsin järeldusele, et valimisreklaamid kui sellised on mõeldud valdavalt valijate eemale peletamiseks. Mul tekkis lausa allergia neid vaadates… Kole kole kole. Ma parem rohkem sõna ei võta.
(aga jah andke nõu, kellele hääl anda, muidu panen silmad kinni ja teen risti suvalise koha peale, või noh suurema tõenäosusega panen silmad kinni ja magan edasi)


P.S Muide kui täna koju jõudsin, avastasin, et siin olid käinud nõudepesupäkapikud. Ilmselt käisid kohalikul mutukapopulatsioonil külas ja ei suutnud kiusatusele vastu panna ning pesid vahepeal ka minu nõud ära.

(ja palun ärge küsige, mis inimene see selline on, kes läheb nädalaks koju ja jätab nõud pesemata. Aga mul lihtsalt hakkas väga kiire)

5 kommentaari:

  1. ...ja mul oli lihtsalt kohutavalt igav.

    VastaKustuta
  2. Mis mul muud üle jäi! Kas ma pidin siis nälga surema?

    VastaKustuta
  3. Mina kui ametlik sinu eest otsustaja (või kuidas iganes see ametinimetus ka kõlas) võin sinu eest otsustada küll, kellele sa hääle võiks anda :)

    Ainult, et hääletamisega on sul suht kiire vist, sest eelhääletamine lõpeb homme... (nagu ma aru olen saanud, oled sa Saaremaale registreeritud ja pühapäeval koju ei lähe).

    VastaKustuta
  4. Ehheee, hiljaks jäid unistajake, ma juba eile käisin ja eelhääletasin ära.

    VastaKustuta