teisipäev, veebruar 13, 2007

Kuidas ma külmkapipühadel karikatuurikunstnikuks hakkasin

Täna sulatasin oma külmikut. See oli viga. Enne tegid külmkapi ukse lahti ja vaatasid, et jaa, külmik on täis (no mis sest, et valdavalt jääd, aga alati võis ju loota, et kusagile sinna jää sisse on ka midagi söödavat külmunud, mõni mammut või nii). Nüüd valitseb seal täielik tühjus. Nukker. Lähen panen sinna midagi... Pesupulbri näiteks!

Üritasin siin viimase popi karikatuurirobotiga ennast jäädvustada. No kujutage ette, neil polnud pilti pikkadest lokkis juustest. Valisin siis selle sasipea oma. Üldse oli valik vilets ja minu nägu ta just ei tulnud... Ja seetõttu, otsustasin teha oma enase karikatuuritehase ja muutsin natukene pilti. Öelge nüüd, kumb on rohkem minu nägu Ah? (alumine on minu mugandatud variant)



Avatar Maker


10 kommentaari:

  1. Alumiselt tunneks ilmeksimatult sinu ära.

    VastaKustuta
  2. Ma räägin, ma olen palju osavam kui mingisugune robot. Ma suutsin Mpsist ka peaegu et äratuntava pildi teha (vastupidiselt portreerobotile). Haa, tehke järgi! Ma olen üldse nii osav, et hirm hakkab lausa :P

    VastaKustuta
  3. oo jaa, kes sind ära kiita jõuakski...

    VastaKustuta
  4. kusjuures tõesti, alumine pilt on nii sinulik kui veel olla saab - silmad, suu ja juuksed on üsna täpne vaste originaalile.

    VastaKustuta
  5. P.S. no tegelt suu võiks nats kitsam olla siiski...

    VastaKustuta
  6. äratuntava? Jah, tänu sünnimärgile...

    VastaKustuta
  7. ära virise Mps. See oli vähemalt sama äratuntav kui minu pilt´.

    VastaKustuta
  8. Hei, ma protesteerin veel veidi. Vaatasin. Mps. See sinu pilt on täiesti äratuntavalt sinu nägu. Isegi ilma sünnimärgita (ma muutsin silmi ka natuke).

    VastaKustuta
  9. Oot. Aga muidu on ju nägu sama. Sina lisasid ainult oma juuksed ja prillid?

    VastaKustuta
  10. Mhmh, ja natuke lõuga kohendasin. kui ma oleks kõike muutnud, siis vaataks teile minu konkreetne peegelpilt.

    VastaKustuta