reede, oktoober 18, 2024

Kes tahab kingitusi?

Jätkame raamatu lainel. Pool meie raamatu trükkimiseks vajalikust summast* on Hooandja kaudu koos! Hurraa ja aitäh toetajatele, kes te aitate meie väikest kirjanduslikku unistust ellu viia. Selle raamatukese taga on kaks aastat kõva loometööd. Oleks kahju kui see jääks vaid minu sahtlisse ega jõuakski raamaturiiulitele. Esiteks võtab see sahtlis koletult palju ruumi (ainuüksi pilte  ja väljatrükke on mul mitme kilo jagu) ja teiseks jääb riiulil niimoodi ruumi üle. Nii et toetama seltsimehed unetud, toetama!

Aga ega me siis niisama raha küsi. Iga toetuse eest on ka autasu ette nähtud. Las ma räägin neist veidi lähemalt.

Toetades 5 €-ga saad meie siira tänu osaliseks. Lisaks on südametunnistus rahul, et oled andnud oma panuse ülla eesmärgi nimel ilma suuremate finantsiliste väljaminekuta. 

Toetades 10 €-ga, saadavad Paulus ja Kusta sulle personaalselt video teel tänusõnad! Ja seda võid vaadata nii palju kui süda lustib. Iga kord kui meel nukker või muidu mõttetu tunne, siis klikka video lahti ja näed, et vähemalt kellegi jaoks oled sa päeva paremaks teinud. Nii läheb endalgi tuju heaks. Seega võid seda võtta kui väga soodsat teraapiat!

Toetades 20 €-ga oled hoobilt lahendatud iga-aastase küsimuse, et mida, oh mida, küll kinkida ämmale jõuludeks. Paulus ja Kusta saadavad Sinu valitud aadressil jõuludeks kingipaki kolme käsitööna valminud jõuluehtega. Kõik ilusasti pakitud ja kuuse alla panemiseks valmis. Ise ei pea üldse vaeva nägema. Loomulikult ei pea ämmaga piirduma. Võite kingituse tellida kasvõi kõigile oma armsatele sõpradele. Jõuluehted on minu enda väikeste valgete kätega valmistatud. Poest selliseid ei leia. Eriti hea on see, et need sobivad ka laste ja loomadega peresse – katki need juba naljalt ei lähe. (vt ka paketti Jõulud metsas, kus on ehetest lähemalt räägitud)

Toetades 30 €-ga saad endale kingituseks uhiuue, trükilõhnalise raamatu “Paulus, Kusta ja mereröövlid“. Raamat on autorite poolt signeeritud ning kui soovid, siis kirjutatakse raamatusse ka personaalne pühendus. Raamat saadetakse ilusasti posti teel või antakse käest kätte. Kui soovid endale seda raamatut saada, siis Hooandja kaudu selle tellimine on parim võimalus. Nii jäävad ära kõikvõimalikud vahendustasud ja muud lisakulutused. Kuna raamatu tiraaž on pigem pisike, siis tasub oma soov kohe üles anda, muidu võib hiljem sootuks ilma jääda. Ja siinkohal olgu öeldud, et raamatukese puhul pole tegemist mingi viletsa vihikuga. Vastupidi tegemist on toeka teosega, mis on rikastatud paraja portsu värviliste piltidega. Raamat on mõeldud lastele, kuid Mps on endale omaselt pikkinud teksti ka äratundmisrõõmu pakkuvaid hetki täiskasvanutele.

Toetades 35 €-ga astud aga tõeliselt altruistliku sammu! Selmet hoida lugemisrõõmu kiivalt endale, saad sa seda pakkuda sadadele lastele, kes muidu võibolla ei saakski osa meie väikeste vahvate tegelaste seiklustest. Nimelt kingime sinu nimel meie uue raamatu ühele Eestimaa  raamatukogule. Kui soovid, võid ise nimetada, millisele raamatukogule kingitus läheb. See on tõeliselt hea valik kõigile suure südamega inimestele!

Toetades 50 €-ga on sul lausa kaks valikut. Igal juhul kingime sulle raamatu „Paulus, Kusta ja mereröövlid“, kuid lisaks ootab sind ka väike kingitus. Ise saad valida, millist paketti soovid. Valikus on:

  • Pakett „Kusta kiusatus“ – Lisaks raamatule sisaldab see ka karbikest käsitöötrühvleid. Kahjuks ei saa me lubada, et tegemist oleks kalorivaba dieettootega. Vastupidi. Trühvlid on külluslikud, suus sulavad, lausa dekadentlikult head. Kusta, raamatu üks maiasmokast peategelastest, oleks nõus oma majakese korstna panti panema, et vaid kommidega maiustada saaks ja oleks valmis neile kasvõi kuu peale järele sõitma. Aga sina ei pea nii keerukat reisi ette võtma. Kommid toimetatakse muretult sinuni! Trühvlid on loomulikult minu enese tehtud. Mul on trühvlite valmistamise osas mitmekülgseid kogemusi. 
  • Pakett „Jõulud metsas“ – Lisaks raamatule sisaldab see komplekti minu enda väikeste valgete kätega hoole ja armastusega meisterdatud jõuluehteid. Need ei ole mingid tavalised plastmasskuulid või papist piparkoogid. Kaugel sellest. Tegemist on arhailist meetodit kasutades valmis nikerdatud figuuridega. Just sellised rustikaalsed ja autentsed ehted on selle aasta jõulupuude trendikaimad kaunistused ja kui sa vähegi tahad moega kaasas käia, siis on need just õige valik. Samas kui moetrendid sind külmaks jätavad, pole ka hullu, sest need näevad ka lihtsalt ilusad välja. Loomulikult on iga ehe unikaalne ja kahte ühesugust naljalt ei leia. Kärbseseenekujulised jõuluehted osutusid möödunud aastal jõululaadal väga populaarseks (mingil sõnulseletamatul põhjusel kingiti neid pea eranditult ämmadele). Ka linnukesed kadusid letilt kiiremini kui soojad saiad. Siin on väike kollaaž eelmise aasta töödest. 

Toetades 60 €-ga on sul viimane võimalus saada endale kingituseks mõlemad Pauluse ja Kusta sarja raamatud. See valik on mõelnud nendele õnnetukestele, kes esimese raamatu ilmumise ajal olid tulnukate poolt röövitud, merehädalisena üksikul saarel või mõnel muul usutaval põhjusel magasid maha raamatu tellimise võimaluse ja kelle raamaturiiulis laiutab seetõttu 1. osa koha peal tühi auk. Raamatupoodidest esimest osa enam ei leia ja vaid suurematel fännidel on võimalus altleti endale meie kaudu oma isiklik eksemplar hankida. Kuigi „Paulus, Kusta ja mereröövlid“ on loetav ka eraldiseisva raamatuna, siis parima lugemiselamuse saab ikkagi kogu sarja algusest alustades. Lisaks saavad kirjandushuvilised analüüsida, millise arengu on kirjanik läbi teinud kahe aastaga. Minu isiklik arvamus on, et nüüd, mil mina enam kirjutamisse ei sekkunud on teksti kvaliteet hüppeliselt tõusnud.

Toetades 100 €-ga saad kaks ühes – lustliku lasteraamatu ja unikaalse kunstiteose, sest just sellena võib käsitleda raamatu eksklusiivset luksusköidet, mille sulle kingime. See on täiesti unikaalne ja ainulaadne ja kui me kunagi saame maailmakuulsateks kirjanikeks/kunstnikeks siis võite selle oksjonil hingehinna eest maha ärida. Nii et võtke seda kui investeeringut tulevikku.

Toetades 250 €-ga  saad kingituseks kogu eelneva kupatuse: Luksusköites raamatud „Paulus, Kusta ja linnavurle“ ning „Paulus, Kusta ja mereröövlid“, kommid ja jõuluehted. Suurtest tänuavaldustest rääkimata. Lisaks võid endale uhkusega õlale patsutada ja end ilma valehäbita metseeniks lugeda – sina oledki kunsti ja kirjanduse edasiviiv jõud, unistuste täitja ja kultuurse ühiskonna alustala. Aitäh!

No kas pole mitte head pakkumised? Igatahes soovitan soojalt nüüd kohe Hooandjasse minna ja oma toetus ära teha. Kuidas need klassikud ütlesidki? Ära mõtle, kohe ütle!

 
*No kui täpne olla, siis tegelikult on see vajaminevast summast äkki viiendik, aga tuli seada realistlikke eesmärke ja edasi tuleb juba ise nuputada kuidas hakkama saab. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar