neljapäev, aprill 04, 2024

Seitse tsooni seljavalu

Haigestudes kolisin magama "haige lapse voodisse". Tegelikult on tegemist meie köögisohvaga, aga kui keegi vähegi haige on, siis tavaliselt magab ta seal. Selleks on kolm head põhjust:

  • Esiteks on see wc-le kõige lähemal - no kui peaks süda pahaks minema või kõht lahti minema või lihtsalt pissihäda tulema ja ei taha kõrge palavikuga treppidest või nari redelist ronida.
  • Teiseks on see meile lähemal - kui mõnel lapsel peaks mingi häda tekkima (ükskõik kas mõni eelnimetatutest või siis varia kategooriast), siis me kuuleme nii paremini kui maja teisest otsast. Teadupärast oleme targu korraldanu nii, et meie magame maja ühes ja lapsed teises otsas. No ikka selleks, et üksteist vähem kuulda. Aga haigel lapse hädaldamisele peab ju reageerima.
  • Kolmandaks ei maga siis haige kellegi teise kaisus ega köhi talle pisikuid näkku.
Kui me köögisohva hankisime (jäätmejaamast) siis ostsin sinna uue madratsi. Kuna plaan oli seal vajadusel ka külalisi majutada, siis valisin tiba kallimast hinnaklassist peene seitsmetsoonilise madratsi. 

Siinkohal tahan vabandada kõigi oma külaliste ees, kes seal magama on pidanud. See on seitse tsooni seljavalu! Eriti kui neli päeva järjest pikutada.  Kolisin järgmisele diivanile. Vaatame kaua seal vastu pean enne kui oma voodisse tagasi rooman.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar