esmaspäev, veebruar 01, 2016

Ta elab siiski!

Mäletate, ma kirjutasin südantlõhestava loo sellest, kuidas minu kõrvalt on lahkunud minu kõige pikemaajalisem elukaaslane - draakonipuu. See oli kurb ja harras hetk. Selgus aga, et kuuldused tema enneaegsest surmast olid ennatlikud. Ta elab siiski.
Ma mõtlesin, et nii kahju on teist kompostikasti viia ja mõtlesin anda taimele viimase võimaluse. Vaatasin juutuubist läbi kõik draakonipuuteemalised õppevideod, varustasin end aiakääride, poti ja värske mullaga ning asusin hookuspookust tegema. Näikse, et minu ponnistused on vilja kandnud. Nagu lisatud pildilt isegi näha võite on minu draakonipuu kännust kasvanud uus võrse. Ma ei saaks olla õnnelikum. Või noh saaks ikka. Näiteks kui mu draakonipuu puhkeks õide ja meelitaks koolibrid kohale.

Tõsi, sellega draakonipuu kannatusterada ei lõppenud. Mpsi tabas vist mingi armukadedushoog, nii et ta viskas mu draakonipuu maha (sellest ka ebaühtlane mullapind pildil), aga umbrohi nii kergelt ei hävine! Elagu draakonipuu!

4 kommentaari:

  1. Et Mps viskas maha... Tegelikult oli sellega nii.
    Minu pere oli uinumisidüllis ja pimedus ning õdus vaikus oli laskunud meie kõigi mugavustega kolmetoalise peale, mis varsti soodsa hinnaga saadaval on. Ainult tuul ulgus väljas nagu mu kõht kaalukolmapäevadel. Äkki tundsin peldikust mingit haisu hoovavat. (Ei, see polnud see, mida te arvate). See oli midagi kirbet. (Ei, see pole ikkagi see, mida te mõtlesite). Boiler põles!
    Tormasin, ei, ma lausa lendasin üle mi(i)ni(oni)välja akna poole, isegi Vikerkaaresööst poleks enne jõudnud (sest ta oli mu varvaste vahel koos ca kolmandikuga Lego City teravate elamuste komplektist). Väljas möllav torm kolmekordistas ma jõu, ma rebisin akna lahti, paiskasin draakoni... see tähendab draakonipuu põrandale ja vabastasin tee värskele õhule ning ülalpeetavate heaolule.

    ...Aga sellest siin blogis muidugi ei räägita.

    VastaKustuta
  2. irw. Ja mina arvasin, et mina olen kirjanduslikele liialdustele spetsialiseerunud.

    VastaKustuta
  3. Palun Mps'i blogi ka, tundub et sulg jookseb häste :)

    VastaKustuta
  4. Mpsil pole blogi. Siin kommenteerides peab ta ainult tõestama, et ta pole robot. Ise blogides peaks ka seda, et ta pole lisaks ka kaamel, siga või muidu kehv (ise)loom.

    VastaKustuta