esmaspäev, juuni 08, 2009

Jõulud keset suve

Lätist tagasi. Seekord pääsesin eluga. Tegelikult oli täitsa mõnus ja leian, et sinna tasub teinekordki minna. Hea lähedal. Kasvõi neid imemaitsvaid suhkrustatud mandleid ostma... nämma.
Praegu on mul aga jõulumeeleolu.
Tingituna klassikalisest Eestimaa suvekülmast on ka minu kabinet-banketisaal häbemata külm. Vältimaks surnuks külmumist olen keetnud endale tassitäite viisi teed. A kaua sa seda teed jaksad juua. Nii võib lolliks minna. Mina aga ei taha kaotada seda vähest mõistuseraasu, mis mulle antud on. Teed ka enam ei taha. Külmetada ka ei taha. Nii läksingi poodi ja tõin sealt endale pakitäie glögi (alkoholivaba loomulikult). Soojendasin seda oma veekeetjas ja nüüd hõljub toas selline mõnus kaneeli/sõstra/nelgi/jõululõhn.
Kui nüüd veel kusagilt piparkoogi hambusse saaks, siis võiks täitsa jõululaulu üles võtta (kuigi piparkook hambus pole vist kõikse parem laulda..)

5 kommentaari:

  1. Isa Mati
    Nagu ütlevad ilmatargad: Ega see Eestimaa suvi polegi midagi muud kui üks sitt suusailm.

    VastaKustuta
  2. kui Sa muretsed sellepärast, et piparkook suus lauldes lendab puru paberite peale laiali, siis tegelikult pole ju hullu, küll pärast saab puru kenasti välja raputada kaustade vahelt.. nii et laula, Sul peaks seal suht hästi kajama ka...

    VastaKustuta
  3. Mulle meenub üks jaanipäev, kui Jupijumal meid jõululaule kuulama veenis... :)

    VastaKustuta
  4. Mulle meenub jällegi üks 8. september, kus sai Šotimaal maasikapeenarde vahel jõule petud. Kingitustega ja puha...

    VastaKustuta
  5. its beginning to look a lot like christmas... jupijumal raporteerib, et hetkel on loomulikult see iga-aastane aeg jälle kätte jõudnud, kus ta oma jõululauluplaadid tolmust puhtaks pühib ja autos võidu Louis Armstrongiga valgetest jõuludest üürgab.

    VastaKustuta