teisipäev, detsember 09, 2008

Suure suuga jaanalind

Täna hommikul mängisin jaanalindu. Peitsin pea padja alla ja tegin näo nagu mind ei oleks kohal. No kui mind ei ole, siis ma ei saa kuulda seda hirmsat äratustelefoni piiksumist. Ja kui ma seda ei kuule, siis ma ei pea üles tõusma ja sooja teki alt välja pugema ja tööle minema. Ja oleks saanud rahulikult edasi magada.
Aga mul on väga visa ärataja. Poeb kah padja alla ja hakkab päris minu kõrva ääres piiksuma ja enne ära ei lõpeta kuni ma alla annan. Sest targem annab järele ja mul on kahjuks üpriski rumal telefon.

Nüüd haigutan siin nii et lõualuud paigast ära. Iseenesest hea treening. Niikuinii tuleb peatselt hambaarsti juurde minna, siis on hea minna ja lõuad klõps lahti visata. Ja arstitädi siis kiidab, et oi küll sul on alles suur suu...

Aga uni on küll kohutav

3 kommentaari:

  1. Isa Mati
    Minu nõuanne on järgmine: Mine õhtul varem magama. Mina läksin eile näiteks kümnest ja hommikul polnud mingit probleemi. Lemmi aga läks ühe paiku ja ka temal oli raske tõusta. Lemmi puhul oli põhjuseks ühe uue haru lisandumine sugupuusse minu emapoolsesse ossa ja ta otsis sinna kohe hulga esivanemaid lisaks.

    VastaKustuta
  2. mul on viimasel ajal nii, et äratuskell-mobiil kipub öösiti neli paari jalgu alla võtma. otsi seda siis nagu hiina imet diivani alt või kassitualeti kõrvalt või kindariiulist või teleka tagant... 15 minutit meeliärritavat meloodiat on garanteeritud ja uni kah kadunud :)

    VastaKustuta
  3. Mul kukkus ükshommik piiksuv äratuskell voodi taha. Selle kättesaamiseks tuli aga rahvas keset ööd voodist välja peksta ja mööblit nihutama hakata. naabrid rõõmustasid.

    palju varem ei saa enam magama minna kui mina lähen. Siis tulekstöölt varem koju tulla, et õigeks ajaks magama saaks

    VastaKustuta