pühapäev, märts 02, 2008

Müün äriidee

Mul ükspäev turgatas pähe üks ilgemalt hea äriidee*. Ostke ära ja siis tehke valmis! Nimelt oleks väga vaja sellist kodulehekülge nagu:
www.midaohtusoogiksteha.com

No ja sellel leheküljel pakutaks siis järgnevat personaalset teenust: Sina sisestad ühte nimekirja asjad, mida sina suusisse ka ei võta või muidu oma toidus näha ei taha. Teise lahtrisse sisestad hinnavahemiku, kuhu peaks jääma õhtusöögi maksumus, kolmandasse sööjate arvu, neljandasse sisestad aja, mida soovid max kulutada õhtusöögi valmistamiseks. No ja siis valib programm sulle igaks õhutks õhtusöögi ja jääb ära see igapäevane stressitekitav mõtlemine, et no mida ma täna küll õhtusöögiks teen. Ei saa ju igapäev tomatisuppi süüa. Programm väljastaks ostunimekirja ja valmistamisõpetuse.
Mina oleks nõus küll sümboolse summa maksma selle eest, et keegi sellise keerulise otsustamise minu õlult ära võtaks. Ja oh õudu, rahvas räägib, et seoses elukorralduse muutustega pidavat seda otsustamist juurde tulema... Nii et kiirustage sellise lehekülje loomisega!

* jaa jaa, tean küll, niikuinii on miljo-triljon tarkpead enne mind selle ideepeale tulnud, aga sel hetkel tundus see lausa geniaalne

2 kommentaari:

  1. Analoogne variant, mida mina armastan kasutada, asub aadressil http://www.nami-nami.ee/index.php .
    Ühe teise toreda Pille poolt loodud muuseas.

    VastaKustuta
  2. Väga lihtsaks tahad oma elu teha. Minul kui suurte kogemustega harrastuskokal on söögitegemise juures 2 varianti: ma olen teinud mingi kindla valiku ja ostan siis vajaminevad asjad valmis või teisel juhul piilun külmkappi ja vaatan, mida olemasolevatest toiduaintest annab kokku keerata. Viimane variant nõuab muidugi vilumusi. Esimesel juhul aga löö õhtul pärast sööki kokaraamat lahti ja vaata mida homme õhtul süüa tahaksid.

    VastaKustuta