esmaspäev, juuni 25, 2007

Ma pole nii kuri kui välja paistan!

Kui te märkate minu kulmude vahel kortsu, siis ei tule see mitte sellest, et ma oleks kuri ja tige (oo, ma olen lahkus ja rõõmsameelsus ise), vaid sellest, et ma üritan kogu jõust koondada oma tähelepanu igasuguste seaduste ja muu säärase lahtimõtestamisele. Ma olen alati arvanud, et need inimesed, kes kirjutavad seadusi teevad need meelega selliseks, et keegi ei oleks võimeline neist midagigi aru saama. Mina olengi see keegi.
Pildil võib näha Haldusmenetluse seadusega tutvuvat maailmaparandajat.

3 kommentaari:

  1. Haldusmenetluse käsiraamat - 500 lehekülge ühe neetud sõnastuse sasipuntra lahtiarutamiseks :) Väärt raamat. Kui omadega ummikus oled, siis haldusmenetluse seadusest leiad alati mingi paragarahvi. Aga... arvestades su valdkondi on sul palju olulisemaid seadusi millega tutvuda. Ja üleüldse seadusi pole mõtet niisama lugeda, tekivadki vaid kortsud ja asi läheb jupp maad segasemaks kui ta tegelikult on.
    Kui tööle hakkad, siis lihtsalt olude sunnil loed neid niikaua kuni antud hetkel vajaliku sealt välja loed. Lõpuks muutuvad nad juba ülimalt armsaks ja sa suudad peast pooli paragrahve tsiteerida... siis on põhjust jälle kulmu kortsutada ;)

    VastaKustuta
  2. Jaaah, aga midagi peab ju lugema kui õhtul und ei tule...

    VastaKustuta
  3. Looduskaitseseadus (eriti peatükk 6) ja Veeseadus ja Planeerimisseadus on minu meelest sinu tulevasel töökohal üsnagi olulised.
    Ja siinkohal nõustun merikesega - niisama tuleb heal juhul vaid uni, halvemal juhul ka kortsud, töö käigus tuleb angu nii paragrahvid jälle välja otsida. Soovitan pigem selgeks üritada saada, et kus miski asi reguleeritud on.

    VastaKustuta