reede, detsember 08, 2006

Nii, toppisin ufolapsukese just kotti ja üritan teda Saaremaale smugeldada. Ma ei taha talle piletit osta, need on hingehindsed ju.
ma nüüd paar päeva viibin internetist eemal, ärge arvake, et ma selle pärast veel haige või veel hullem ilma netita oleks.

4 kommentaari:

  1. nägin minagi ufolapsukest.. Sa olid ta hästi ära maskeerinud, ei oleks osanudki teda maaväliseks olendiks pidada.. eks sellepärast saidki piirivalvest ja bussijuhtide valvsast pilgust nii edukalt ja vaevadeta mööda..

    VastaKustuta
  2. Meile oli koju diivani nurka tekkinud kah üks uus lapsuke. Ei tea kas see ongi ufolapsuke? Minuga ta eile õhtul ei rääkinud, aga võib-oola ei osanud ma lihtsalt tema keelt. Veel leidsin ma korterist kullast käevõru, ühe pooliku džinnipurgi, kommipabereid. Tommi mõõk oli vales kohas, külmkapis olid mingid õllenäksid, aga mul pole õlut olnud. Mine veel nii kodust ära!

    VastaKustuta
  3. käevõru on piraatide röövsaak. Kommipaberid on päkapikkude röövsaak. Mõõgaga käisid päkapikud ja piraadid röövretkel. Õllenäksid võid võtta boonuseks ja ära süüa!

    a see poolik džinnipurk on küll kahtlane... mina ju ometi poleks seda poolikuks jätnud... :P

    mine veel kodust ära, teab mis juhtuda võib

    VastaKustuta