esmaspäev, juuni 12, 2006

Hektline sissekanne

Eile siis mahutati kogu minu 5 aasta jooksul kogutud materjaalne maailm meie piskesse autosse (mis tegelikult oleks pidanud suhteliselt võimatu olema (proovi sa viit liitrit vett niisamalihtsalt 3 liitrisesse purki panna), aga kuna meie ei tunnista sellist asja nagu võimatu, siis igatahes saime sellega hakkama). Eelmisest magamata ööst unisena oli päris hea autos tukkuda, pea õrnalt Gotfriedi õlale toetumas. Viljandis tegime toidupeatuse. Ettekandja arvas, et minu pükstele sobiks hästi klaasitäis ploomimahla. mina isiklikult küll niimoodi ei arvanud, aga no eks igalühel ole omad ettekujutused asjade käigust. Urr.
Aga nüüd olen kodus ja hakkan varsti lage värvima. Ega ma siia puhkama ei tulnud. Nalja teete või. Siin ikka rakendatakse kohe tööle.
Aga seda jaanipäevapakkumist paluks teil tõsiselt kaaluda!
Haa, mäletate minu draakonipildikest, mis mul siin paar posti tagasi eputamiseks välja oli pandud. Jätkan eputamist. See valiti elfwoodis "pick of the day"-ks. Haa! Haa! Haa! (ärge pange tähele, mul on lihtsalt hea meel)

1 kommentaar:

  1. Palju õnne korda läinud päeva puhul!!! Mul on ka nii hea meel. Aga jaanipäeva päevadel olen mina täiesti ettearvatult tööl:( Palun vabandust.

    VastaKustuta