teisipäev, detsember 15, 2020

Distantsrähkleja

Nonii, täna oli siis see päev, mil mul tuli lahendada võrrand, mis sisaldas üheaegselt esimese- ja teise klassi õpilaste videotunde, ainult üht töötava mikrofoniga arvutit ja beebit, kellel oli samal ajal uneaeg (ja kes teadupärast uinub ainult liikuvas vankris). 

No ütleme, et lahendasin ülesande hindele 3+ ja seda ainult tänu sellele, et Mps taipas endale puhkuse võtta (isegi kui ta pole puhkuse mõttest hästi aru saanud - on teine terve hommiku tööasju teinud) ja ma sain ta titega õue saata.

Lapsed on tublid olnud. Tõruke, kes kevadel veebitundide peale rikki läks, on usinalt kaasa töötanud ja ainult korra tuli väike meeleheitehetkeke. No ja Täps ei lasknud end tehnilistest probleemidest üldse eksitada ja oli sama muretu kui linnuke oksal.

Linnukestest rääkides.  Maalisin siin ükspäev tite uneajal üht linnukest oksal, aga jäi pooleli. Ma panin oma peenikese pintsli kindlasse kohta, et see hiljem kerge vaevaga kätte saada, aga kindel koht läks kaduma. Nüüd pean täppistööd tegema hulga jämedama pintsliga. See on nagu maalrirulliga Mona Lisat teha...

Jõuluvana palun too mulle pintsel nr 1. Või siis piilurpäkapikud. Niikuinii luurasite. Öelge, kus see kindel koht asub!

1 kommentaar:

  1. Nonii. Leidsin pintsli üles. Ega mul seda enam hädasti vaja pole. Ilmselt seetõttu tuli välja.

    VastaKustuta