kolmapäev, aprill 05, 2017

maha mobiilid!

Haa, võtan täna osa mobiilivaba päeva aktsioonist. Ma võiks siin pikalt heietada  teemal kui tubli ja eesrindlik kodanik ma olen, aga fakt on see, et unustasin telefoni lihtsalt koju. Paarsada meetrit kodust eemal tuli meelde, aga ei viitsinud tagasi minema hakata. Nüüd saangi ilma kiusatusteta mobiilivaba päeva teha. Tegelikult peaks ma olulislet vähendama oma mobiilikasutust.
Viimastel päevadel olengi seda teinud. Esiteks pole aega olnud, olen koristanud ja ehitanud ja muud säärast teinud. Näiteks eile pesin aknaid. See oli minu esimene kord selles majas ka väljast poolt aknaid pesta. Väga kummaline tundus, et igasuguse küünitamise ja turnimise asemel tuli hoopis kummardada, et aknaid pesta. Vot nii madalal on need aknad! Mitte nii nagu toona.
Lisaks on mu telefoniaega vähendanud ka asjaolu, mida paar postitust tagasi mainisin. Olen taas lugema hakanud. Selle asemel, et peale laste magamaminekut telefonis kommimängu mängida, veedan mõnusat aega raamatu seltsis ja naudin seda kogu hingest. Ilmselt naudiks veel kui mul oleks mõnus diivan, kus peal istuda. Taburet pole just kõige mugavam koht pikalt raamatuga vedelemiseks...
Siinkohal, kui kellelgil on üle üks ilus ja mugav diivanvoodi, mis vastaks meie köögi kabariitidest tulenevatele kitsendustele (st pole liiga pikk), siis kirjutage/helistage/joonistage. Pole välistatud, et saame kaubale. Ja siis ma kutsun Teid külla ja saate magada just selle sama diivani peal. Ja mina saan mõnusalt raamatut lugeda. Eeldusel, et seal parasjagu külalised ei põõna.

2 kommentaari:

  1. Sa oota sellega natuke. No nii paar aastat ehk veel - siis me võime ehk enda oma ära anda, mille just samaks otstarbeks hankisime :D

    VastaKustuta
  2. Nääh, ma kardan, et ma san oma raamatu enne läbi.

    VastaKustuta