neljapäev, september 22, 2016

Saunikuelu on läbi!

Jah, juba kolm ööd oleme maganud kindla katuse all. Mugavustega võib ju lausa ära harjuda. Iseasi kui mugavad täispuhutav kummimadrats ja pikendusjuhtmega prožektor täpselt on. Tavapärasest kõigi mugavustega elamisest ei saa kuidagi juttugi olla, sest  ei ole meil vett ega kanalit, isegi elektrit antakse vaid jaokaupa. Külmkapp elab endiselt saunas ja pesumasinast parem ei räägigi. See elab lausa teises vallas. Pliit ju teoreetiliselt on, aga kuumaks pole seda veel aetud. See-eest on meil aga soe tuba. Jah, täpselt tuba. Ülejänud maja on külm. Ja eks see ülejäänud maja kipub ka olema selline, et ega seal ülemäära palju seinu ja põrandaid pole. Ja selles üksikus soojas toas on üks kahekorruseline voodi. Sellega möbleeritus sisuliselt ka lõppeb. Minu madrats on loodetavast teel meie poole ja jõuab kohale enne kui ma sellest kummimadratsist päris merehaigeks jään.

Aga kõik need väikesed takistused ikkagi kahvatuvad selle ees, et me elame nüüd majas!

Muide, hommikud saabuvad praegu just päikesetõusu ajal. Seega hommikul kui külmast lõdisedes üle õue kempsu poole lippan võin nautida kuidas punane päike end merest välja vinnab ja taeva sügisvärvidesse võõpab.

2 kommentaari:

  1. Rõõm lugeda, et asjad nii kaugel. Palju õnne!:)

    VastaKustuta
  2. Aitäh.
    Sügis lihtsalt pressis peale ja saunas läks ikka liiga külmaks. Nüüd siis saame tunda, mida tähendab ehitada maja, milles sees elad :D Palju põnevaid väljakutseid on ees ootamas

    VastaKustuta