teisipäev, aprill 14, 2015

Rosinad riiulil

Üks asi on küll lapsevanemaks olemisega seoses muutunud*. Mu teksad kuluvad teiste kohtade pealt. Ajaloos on vaid kord varem juhtunud seda, et mu teksad kuluvad esimese asjana katki just põlvede kohalt**. Aga nüüd juba mitmenda püksipaariga just nii juhtunud ongi. See on see laste järel põrandal roomamine.
Ehk siis mu viisakate teksade varud hakkavad otsa saama ja need mis veel pole põlvede kohalt katki või kohe kohe rebenemas. On mulle väikesed. Ütleks, et pesus kokku tõmmanud, aga mõndasid ma pole veel pesnudki. Ei tea kas lihtsalt riiulil seistes võivad ka riided kokku kuivada. Nagu rosinad noh.


* tegelikult on neid asju muidugi mustmiljon, alustades miljonitest ja miljonitest hingusele läinud närvirakkudest ja lõpetades sellega, et ma pole kunagi varem nii palju koristanud ja samas ikkagi nii segamini korteris elanud.

** Siis kui ma Šotimaal maasikaid korjasin ja päevade ja nädalate  kaupa mööda maasikapeenraid ringi roomasin. Mmm, maasikad :)

3 kommentaari:

  1. riidekapis elab kuri sell nimega "kalor", tema teebki riideid väiksemaks

    VastaKustuta
  2. hmm, see vist mingi koi sugulane. Ei tea, kas tavaline putukatõrjevahend sobiks või on eraldi olemas kaloritõrjevahend. Kui siis kust seda soodsalt osta saaks?

    VastaKustuta
  3. korteris on lihtsalt väga kuiv õhk, keskküttest, sellepärast kuivavadki riided kokku.. kaloritõrjevahendit saab järsku sealt noh.. loomaapteegist :D

    VastaKustuta