kolmapäev, august 06, 2014

Külalistest

Me ise ei ole sel suvel eriti palju külas käinud. Need vähesed korrad, mil end kellelegi külla oleme pressinud, siis oleme enamasti valinud sellise aja kus kedagi kodus pole. See-eest on meil päris mitu toredat külalist käinud. Ja uskuge, mul on selle üle ainult hea meel.
Näiteks käisid Anna-Liisa ja Holger meil külas. Me igal aastal lubame neile, et viime nad Harilaiule või Kesselaiule või mõnda muusse toredasse paika. See on selleks, et nad ikka tagasi tuleks. Selle asemel aga juhatame nad enamasti kusagile sohu või võsasse. Sel korral siis valisime võsa ja nabani nõgesed. Kuristike ja järsakutega ähvardasime ka, aga ähvarduseks need jäidki. Aga vähemalt merre ujuma suutsime nad meelitada.
Siis käis Unistaja Iffiga külas. Nemad juhatasin ma sohu veel enne kui nad üldse meieni jõudsid. Paar tiiru pisikesele saarekesele peale ja leidsid meid üles küll. Neid peibutasime suurte kalavarudega ja juttudega hiiglaslikest mereelkatest, keda paati sikutatud. Sel korral püüti siiski peamiselt sülti ja salatit. Paar kalapojukest  oli vast ka ikka. Aga vähemalt merre ujuma suutsime nad meelitada.
Jupijumal astus ka möödaminnes meie juurest läbi. Tegelikult tahtis ta naabri juurde minna, aga lõi viimasel hetkel kartma ja tuli ikka meie juurde. Tema meelitasime kah merre ujuma (nagu näha on see meie peamine atraktsioon. Ja oleks siis miskine liivarand või asi).
Triinud käisid külas. Aga nad tulid suurema saare peale ja siin me kalleid külalisi ei leota. Õpetasime hoopis kaasas olnud noormehele halbu kombeid.
Ja ega külaliste hooaeg pole veel läbi. Seega tulge-tulge. Meri on soe ja õunapuu all on mõnus juttu puhuda. Ainult herilased on tüütud. Samas sääski ei ole :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar