teisipäev, september 20, 2011

Isepäised rõivad

Minu kummikud koorivad mul sokke jalast, jope kisub pluusi kõhu pealt üles ja püksid rullivad end ise kõhu pealt maha. Järgmiseks  hakkab rinnahoidja end ise lahti haakima ning vingerdab minema... Kui asi nii jätkub, siis varsti ei saa kolme sammugi astuda ilma et peaks soovimatu alastuse pärast piinlikust tundma. Ja kuhu see kõlbab nüüd, mil sügis saabumas ja  ilmad külmaks minemas?

2 kommentaari:

  1. Mina kandsin just samadel põhjustel kogu rasedusaja enamvähem ühte kleiti. The little black dress. Sünnitama läksin ka sellega, ämmakas küsis, kas tulin otse kontserdilt.

    Kusjuures kõige hämmastavam oli veel see, et paar aastat hiljem panin selle uuesti selga (-17 kilo ja ikka sobis) ning kandsin veel ühe hooaja.

    Üks parimaid investeeringuid, mis ma olen riietesse teinud.

    Ilusat lõpu hooaega!

    VastaKustuta
  2. Mina olen oma rasedateksadega üliväga rahul. Mõnusad, mugavad ja üllatuslikult ei maksnudki tervet varandust. Aga vahel tuleb neid siiski pesta ja metsa müttama ei tahaks päris samade riietega minna, millega tööl käin, nii et aegajalt tuleb vähemsobivaid riideesemeid kasutada ja need streigivad. Nii kurb kui see ka pole.

    VastaKustuta