kolmapäev, jaanuar 21, 2009

Mee mii moo maa muu

Istun mina rahulikult ja arvutan maamakse, kui järsku tabab mind ei tea kust meemisadu (kaks meemi on juba peaaegu et sadu. Süüdlasteks on sel korral siis V. ja Mottetus). Ei saa jätta täitmata.

Käesoleva meemikese reeglid on lihtsad:

1. Leia oma vanadest blogikirjutistest teemad, milles kajastuksid järgmised sõnad/ teemad ning lingita need. Sõnad oleksid: pere; sõprus; armastus; mina ise; mida iganes (vabavalikuline teema, mida tahaksid esile tuua).

2. Anna 5-le blogipidajale meemi "teatepulk" edasi. 2 neist peaksid olema Sinule uued blogitutvused. Anna meemisosalemise teade ka blogipidajatele, näiteks kommentaarilahtrisse.

3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemi ulatanud blogi.

Minu valik oleks siis järgmine

Pere: No oma väikesest segasest "itaalia" perekonnast võiks siia nii mõnegi lingi lajatada. Mul on alati hea meel koju minna, isegi kui aegajalt öeldakse, et sina maga täna parem õues.

Sõprus: Ja meie gängist võiks ma panna nii palju linke, et silme eest lööb triibuliseks (praeguse seisuga on sildi all "meie väike kambake" 117 sissekannet. Minu jaoks on kõige tähenduslikum siiski sissekanne kapteni päevikusse.

Armastus: :)

Iseendast: Kogu see blogi on tegelikult minust ja minu pisikesest egoistlikust maailmakesest. Nii et ainus link, mis ma välja tuua oskan on see

Varia: Minu blogi on tihkelt täis igatsugu hülgemöla ja erinevaid teemasid on ohtralt (kui silte vaadata, siis kõige vähem on siin uumorit, aga kõike muud on nii et tapab. Aga kui mulle öeldakse, et võta üks suvaline sissekanne oma blogist, siis esimesena kargab pähe ekspeditsioon eluvetele. Kardetavasti minu kõikse pikem sissekanne. Ja enamustele kes tagapõhja ei tea, jääb see ilmselt arusaamatuks. Aga mina tean :D.

Aga kellele siis meemike edasi anda.
Kolm tuttavat:
Laisik
Unistaja
Jupijumal

Ja kaks mittetuttavat

...eee...
mul pole ammu ühtegi uut blogitutvust tekkinud. Kõik on juba vanad blogisemud :) A kui keegi leiab, et ma muutun liiga familiaarseks, siis olge lahked ja võtke, siin vedeleb kaks vaba meemi:

Meem
Meem

1 kommentaar: