reede, juuni 13, 2008

Helistage teie ka!

Kaua kardetud juuni keskpaik on käes.
Täna sain ma imehästi aru, millal postiljon saarekesel oma tuuri tegi. Ma oleks võinud telefonikõnede põhjal isegi tema liikumistuuri paika panna. Aga väga harivad telefonikõned olid. Ma sain enda kohta teada nii mõndagi, mida ma varem ei teadnud. Näiteks seda, et mina ainuisikuliselt tegelikult määrangi maamakse. Ja kuna ma tahan suuremat palka saada, siis sel aastal ma mõtlesin, et tõstaks selle kolmekordseks. Sest vaadake, see arve kuhu te oma maamaksu kannate ongi tegelikult minu isiklik pangakonto. Ja noh, kui mul jälle raha otsa saab, saadan uued maamaksuteated laiali.
Esmaspäevaks ennustan ligi 500 telefonikõnet (tööinimesed saavad oma teate alles õhtul kätte) üks toredam ja harivam kui teine. Ja teie, kes te mingil põhjusel õnnetud olete või on teile liiga tehtud või arvate, et äkki läheb teistel paremini, siis ärge kõhelge, helistage mulle. Sõimake natuke valimatult. Hakkab parem. Isegi kui teil pole maamaksuga probleemi. Ikka helistage!

5 kommentaari:

  1. Kas ma saan kuidagi aidata? Nendele, kes eriti tigedad on, võid muuseas vabalt RM numbri anda - ega maamaksuseadust pole ju Sina kirjutanud, mis nad Sinust sõimavad...

    VastaKustuta
  2. Tere tulemast omavalitsuse kõige enam sõimatasaavaks ametnikuks!
    Peaasi, et su kaunis naeratus sind ei jäta. Kui nad su hinge päris täis ajavad, tule ja tõmba küüntega üle mu aknaklaasi:-)

    VastaKustuta
  3. Ah, pole hullu. Küll ma hakkama saan.

    VastaKustuta
  4. Muidugi saad hakkama! Asi lihtsalt selles, et maamaks on mo jaoks küllaltki oluline teema ja ma panen pahaks, kui selle kallal õiendatakse. Ta ju ei saa vastu õiendada ise, ma siis tahaks tema eest...:-)

    VastaKustuta